19 Eylül 2024, 04:28:22

Gönderen Konu: Ä°nternette Gördüğünüz Civic Ä°lanları Hakkında  (Okunma sayısı 23818 defa)

hamdi topal

• Ombudsman
  • *
  • Total likes: 5
  • TEÅžEKKÃœR ET 1
  • Vutuuttuuuutuuuu
    • Profili Görüntüle
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-honda-275944366/detay

Evet herkese gönülden bir merhaba.. Yukarıdaki linkte olan arabayı tanıyan bilen gören var mı.? Eğer yoksa ki kuvvetli ihtimal o zaman resimlerden bile olsa herhangi bir eksik gedik bulan var mı.? Resim sayısı fazla değil olanlara baktığım kadarıyla kordonlarında ve genel görünümünde sıkıntı yok gibi geldi bana size göre ne olacak bakalım. Bir de model olarak verilebilecek rakam hususunda yardımlarınızı bekliyorum. Bu aracın olduğu yere yakın ikamet eden arkadaşımız varsa o çok daha iyi olacaktır benim açımdan.. Saygılarımla herkese

Salih TEMEL

• Kulağımız Hep O seste, Gözümüz Hep Onda
  • Administrator
  • *
  • Total likes: 98
  • TEÅžEKKÃœR ET 2542
  • VTEC'siz Hayat Olmaz:)))
    • Profili Görüntüle
    • Civic Club TR
fotolardan belli olmuyor biÅŸey yok gibi ama
gidip görmek lazım
boya vs değil de motora iyi baktırmak lazım 251 binde yapılmış mım yapaılacak mı bişeyi var mı?
ben fiyat konusunda biÅŸey diyemeyeceÄŸim piyasası hakkında hiç bilgim yok  :HH   :HH 

yok öyle  biÅŸi

YiÄŸitalp

Abi araç güzel fakat sanırım ön koltuklarında oynama var araba görünüş olarak güzel duruyor ama gidip yakından bakmak lazım tabiki

hamdi topal

• Ombudsman
  • *
  • TEÅžEKKÃœR ET 1
  • Vutuuttuuuutuuuu
    • Profili Görüntüle
Koltuklarla vs. iç mekan ile oynanmış olması önemli deÄŸil... kumaÅŸ desenleri aynı... olur ya belki sünger yapısı yıllar içerisinde bozulmuÅŸ ise belki takviye zorunlu olmuÅŸ bu yüzden sök - tak yapılmıştır. Bugün elemanı aradım net bir cevap alabilseydim gidecektim ama konuÅŸmalarından huylanmadım desem yalan olur. Şöyle ki ; araba hakkında ne sorduysam bilmiyorum ben arabadan anlamam gibi gerekçe gösterdi sadece kilometre olayına gelince kesin orijinal dedi araç 3 yıldır ÅŸahıstaymış orijinalliÄŸe neye göre karar verdiyse artık   :o  Yanlarda, tamponlarda falan boyaları var dedi o da garaja girerken kendi sürtmeleri olmuÅŸ motor,mekanik ve donanımda bir sorunu yok dedi ( Bunu arabadan anlamadığını söyleyen birisi diyor ) kafamı karıştırdı biraz borcu varmış klasik laf bu ya ondan satılığa çıkarmış ve 15.250 den aÅŸağı vermem dedi. Bir ÅŸey demedim halen aklıma yatar mı diyorum ama ÅŸu andaki düşüncem biraz uzak gibi..

Kaç lira verilir buna fikriniz yok mu.? Benim bir yıl önce 21.400 liraya verdiğim 2000 1.4 civic şimdi 25 civarlarına gelmiş ben de iyi paraya verdim diyordum. Bundan farkı 2000 model ve makyajlı kasa olmasıydı sadece... 2000 model civic 25000 kadar olduysa 1998 modeli 19 larda olması lazım diyor mantık gerçi emsallerini bilmiyorum ama piyasasının altındaysa vardır bir şey diye düşünüyorum o yüzden ne eder diye sordum..
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 00:19:35 Gönderen: hamdi topal »

YiÄŸitalp

Eğer öyle bir olayı varsa bir şekilde yalan söylüyor olsa gerek hadi plastiklerde olur boya birşey olmaz ama bir yandan bilmiyorum deyip bir yandan değişti diyorsa ya sakladığı birşey var yada bir iletişim kopukluğu olmalı ama yine de siz bilirsiniz

hamdi topal

• Ombudsman
  • *
  • TEÅžEKKÃœR ET 1
  • Vutuuttuuuutuuuu
    • Profili Görüntüle
Eleman ben arabadan anlamam diyor bazı sorulara ama öyle oluyor ki arada aslında anladığıda belli oluyor güvensizliÄŸim o yüzden oldu..  :kıh  fiyatı da görüşmemiz akabinde 16.000 yaptı hemen.   :HH  diyorum ya acaba adam doÄŸru mu söylüyor ama arabanın bakımlarının nerelere olduÄŸu vs. gibi durumları tıkır tıkır söylüyor neyse ya uzatmaya gerek yok bir türlü bana güven vermedi iÅŸte araç ta zaten piyasanın bayağı aÅŸağısında aslında pazarlık bile etmeden alırım güvensem..   :kn-

Salih TEMEL

• Kulağımız Hep O seste, Gözümüz Hep Onda
  • Administrator
  • *
  • Total likes: 98
  • TEÅžEKKÃœR ET 2542
  • VTEC'siz Hayat Olmaz:)))
    • Profili Görüntüle
    • Civic Club TR
bilmiyorum diye cevap geliyorsa var bişiler ama söylemiyordur
güven vermiyorsa gerek yok hocam aramaya devammm  :Ar
yok öyle  biÅŸi

hamdi topal

• Ombudsman
  • *
  • TEÅžEKKÃœR ET 1
  • Vutuuttuuuutuuuu
    • Profili Görüntüle
bilmiyorum diye cevap geliyorsa var bişiler ama söylemiyordur
güven vermiyorsa gerek yok hocam aramaya devammm  :Ar

Ya öyle duruma geldi ki özellikle belirli yıl altında olan civic'ler tabir caizse apaçi denen tiplerin eline düştü.. Öyle abartılar var ki bazen insan ula bu ne arabası acaba diyor o derece deÄŸiÅŸiklik yapıyorlar bu ilanda ÅŸubat ayından beri satışta 1998 model civic eÄŸer sorunsuzsa bu kadar ilanda kalmazdı hem de bu fiyata...       :HH   nn2

YiÄŸitalp

abi bence başka bir ilana yönel yada git bak gör yakından

hamdi topal

• Ombudsman
  • *
  • TEÅžEKKÃœR ET 1
  • Vutuuttuuuutuuuu
    • Profili Görüntüle
Zaten öyle durum acelem yok zamanım çok denk gelirse alırım yoksa beklerim sıkıntı deÄŸil. Aracı benim çocuÄŸa almak istiyorum ben baÅŸlangıç yapayım yükseltmek isterse kendi parasıyla yapsın ..  :kıh   Ben zamanında Salih ile birlikte çok bakındım denk gelmeyince aldım    2006 model opel meriva 1.3 CDTÄ° Enjoy yakıt 10 numara bir süre kullanırım. O yüzden acelemiz ve çok şükür araç sıkıntımız yok..
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 18:38:16 Gönderen: hamdi topal »