Koltuklarla vs. iç mekan ile oynanmış olması önemli değil... kumaş desenleri aynı... olur ya belki sünger yapısı yıllar içerisinde bozulmuş ise belki takviye zorunlu olmuş bu yüzden sök - tak yapılmıştır. Bugün elemanı aradım net bir cevap alabilseydim gidecektim ama konuşmalarından huylanmadım desem yalan olur. Şöyle ki ; araba hakkında ne sorduysam bilmiyorum ben arabadan anlamam gibi gerekçe gösterdi sadece kilometre olayına gelince kesin orijinal dedi araç 3 yıldır şahıstaymış orijinalliğe neye göre karar verdiyse artık
Yanlarda, tamponlarda falan boyaları var dedi o da garaja girerken kendi sürtmeleri olmuş motor,mekanik ve donanımda bir sorunu yok dedi ( Bunu arabadan anlamadığını söyleyen birisi diyor ) kafamı karıştırdı biraz borcu varmış klasik laf bu ya ondan satılığa çıkarmış ve 15.250 den aşağı vermem dedi. Bir şey demedim halen aklıma yatar mı diyorum ama şu andaki düşüncem biraz uzak gibi..
Kaç lira verilir buna fikriniz yok mu.? Benim bir yıl önce 21.400 liraya verdiğim 2000 1.4 civic şimdi 25 civarlarına gelmiş ben de iyi paraya verdim diyordum. Bundan farkı 2000 model ve makyajlı kasa olmasıydı sadece... 2000 model civic 25000 kadar olduysa 1998 modeli 19 larda olması lazım diyor mantık gerçi emsallerini bilmiyorum ama piyasasının altındaysa vardır bir şey diye düşünüyorum o yüzden ne eder diye sordum..