20 Mayıs 2024, 02:49:15

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Gökhann

Sayfa: [1]
1
Evet arkadaÅŸlar ben yapamaz diyordum . Baskı balatasına iddiaya girmiÅŸtik. Lpg de 3 kiÅŸi geniÅŸ lastik düz yolda 4. viteste 190 yaptı ÅŸok oldum :( Baskı balatasına iddiaya girmiÅŸtik adam kanıtladı. Yorumlarınızı bekliyorum ( Bu arada tekrar tekrar söylüyorum hız iyi bir ÅŸey deÄŸil. Bu sadece bir denemedir.  video linki aÅŸağıdadır.

         https://www.youtube.com/watch?v=RfkOAhyzcOw

2
Araçta hafif bir titreme var bunları yaptırsam düzelir ve yakıt tüketimi düşüp çekişi artar diye düşünüyorum. Fakat yakıt tüketiminde şehir içi km ye 17.7 krş u yakalayınca hiç elletmesem mi diyorum. Bunları deneyimleyen arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

3
1.4 aracımla 45 tl gaz ile şehir içi karma kullanımla 240 km yol gittim opet lt 1.99 . şehir içi 0.1875 tl ye rast geliyor. Sizce değerlerim nasıl?

4
ArkadaÅŸlar aracı yeni aldığım için sorunu çok  Kusura bakmayın ... Fren pedalı her zaman deÄŸil bazen ışıklarda duracakken aÅŸağı doÄŸru yumuÅŸayıp iniyor. Tutuyor ama. Sonra pompalayınca tekrar sertleÅŸiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Balatalarda düzensiz erime olabilir mi ?

5
Motor-Mekanik / 1999 Honda Civic 1.4is titreme problemi?
« : 06 Haziran 2016, 12:14:56  »
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir kaç problemim var . Ama ilk sorunumu paylaşayım. İlk sorunum aracı kullanıyorum eve geliyorum garaj kapısını açmaya gidene kadar rolantide çalışıyor. Dönüşte araın ön kaputunun kamyon gibi titrediğini görüyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Gaz ayarı ve enjektör bobinin biri değişti. Yakıtı ise 45 tl gaza ( litresi 1.99 ) 240 km yol gitti?

Sayfa: [1]