18 Mayıs 2024, 13:41:14

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - hamdi topal

Sayfa: [1] 2 3 ... 9
1
Bugün benzine çok az bor takviyesi yaptım. Mavi duman atmaya başladı. Bu neyin göstergesi?


fordclubtr.com

Konu burada da var...  :cryz

2
LPG regülatörünüzü kontrol ettirin. Muhtemelen çok az da olsa sızıntı vardır. Eğer eliniz yatkın ise köpüklü bir karışım ile kaçağı sizde gözlemleyebilirsiniz. Bahsettiğiniz sıkıntı orayı işaret ediyor.

3
Serviste sorunu teşhis edebilirler mi bilmiyorum ama bence servise gitmeden önce varsa tanıdık işinin ehli bir LPG dönüşüm yerine uğrayıp fikir alabilirsin.

4
Ana kapı yani ÅŸoför kısmındaki açılma kapanma, genel de motorla deÄŸil kalın tek damar bir tel ile mekanik olarak 4 kapıya iletilmekte. Kapının yan korumalarını içeriden söktüğünüz de o telleri görebilirsiniz. Motor yapısına gelince. sol ön kapı tüm sistemin merkezi olduÄŸundan cam boÅŸluÄŸuna bir motor vasıtası ile açma kapama iÅŸlemi kumanda sistemi le çalıştırılan motor baÄŸlanmakta. Motorunda sorun olup olmadığını şöyle anlarsın; eÄŸer anahtarınla ÅŸoför kapısını açtığında dört kapın da açılıyorsa, kumanda iÅŸlemiyorsa motorun iÅŸlevini yerine getirmiyordur ve ya pozisyonu, çekme mandalı vesairesi tam yerinde deÄŸildir, oraları kontrol edin. Ama  anahtarla da açamıyorsan eÄŸer, motorla hiç alakası yoktur. mekaniÄŸinde sorun vardır. onu kontrol et derim. Mekanizma aynı olması lazım normal de sizdeki farklı ise bilemem..

5
Araçta titremenin bir çok nedeni olabilir. Motor takozlarına, yakıt sistemine,subapların ayar durumlarına baktırın. Egzost boğaz kelebeğinden titreme yapma sanmıyorum o en fazla emiş probleminden dolayı çekişin düşmesi ve aracın hantallaşması sonucunu doğurur.

6
9. Jenerasyon Civic 2012 / Ynt: Koltuk lutfen yardim
« : 19 Haziran 2016, 03:27:41  »
keÅŸke üzerine buz koyup iyice dondurduktan sonra çıkarsaydınız. Deforme oldu dediÄŸiniz yerde kumaÅŸ mı deforme oldu sakızı kumaÅŸtan tamamen uzaklaÅŸtırabildiniz mi.? resim olsaydı   :blm

www.youtube.com/watch?v=o1xiH7XdNBM

7
servislerin mantığı hepsinde aynıdır burada zamanında basit kalorifer ve teyp olan bölümdeki incecik çerçeveye takma işçiliği dahil yaklaşık 630 lira istemişlerdi. onu yazmıştım sanırım.
http://www.civicclubtr.com/forum/index.php?topic=256.msg956#msg956
Bu arada samsun'da çim-art servis genel olarak iyi bir ustanız var ise garanti kapsamı dışında servis tavsiye etmiyorum.

8
9. Jenerasyon Civic 2012 / Ynt: Necvox 1050p mavi hakkinda
« : 19 Haziran 2016, 03:13:47  »
çeşitli video converter' ler var. Cihazınızın hangi format'larda video içeriğini çalıştırdığını bilmelisiniz. Zamanında ben de navigasyon cihazında youtube sitesinden indirdiğim videoları izleyemiyordum kiminde ses kiminde görüntü problemi oluyordu servisle defalarca yazışma sonrasında sorunu video formatında bulduk. Kitapçığında yazar video' yu convert ederken o formatı işaretleyin ve dönüştürün sorun kalmayacaktır.

9
soketin neresi nasıl kırıldı bilemiyorum ama tırnakları saÄŸlam ise olabilir kopma lehim yerindense iyi bir radyatörcü onu halleder onlardaki mevcut havya ile her durumda cam sökülecek mecburen iÅŸinin ehli bir ustaya götürün yoksa cama veda edebilirsiniz. Çok dikkatli yapılması lazım camın sıcaklık genleÅŸmesinden dolayı çatlaması an meselesi olur. rezistanslar saÄŸlam ise ve lehimli tırnak ayak karşılığı baÄŸlantı noktaları saÄŸlam ise kurtarabilirsiniz. Yok eÄŸer dibinden kopmuÅŸ ise mecburen öylece kullanacaksınız.  :kıh  Zaten fazla kafanıza takmayın piyasa da gezen honda'ların en az % 80 inde vardır bu sorun maalesef konumundan dolayı en çabuk ve kolay hasar gören bölümdür..

10
Kar düşmesi sonucu o bölgede hasar oluşmuş ise dikkat edin bana inandırıcı gelmedi.
Camın hasar görmemiÅŸ olması zor ihtimal muhtemelen deÄŸiÅŸmiÅŸtir ama ön direkleri ve sunroof ' u iyi kontrol edin raylarını falan. Ben olsam alır mıydım, almam satmak istesem anlatamam ki inanmazlar bizim ÅŸu an yaÅŸadığımız tereddütten dolayı aynısını yarın arabayı alacak olan yaÅŸayacaktır.   

11
Yapışkan benzeri dediğiniz madde meges olarak bilinir üzeri boyansa bile belli olur esnektir. O bölgelerde oynama olup olmadığını en iyi görebileceğiniz işarettir. İşlem görmüşse diğer yerlerindeki benzerleri ile karşılaştırın hem boyanın yeni olup olmadığı hemde bahsettiğiniz maddenin yeni olup olmadığı rahatça anlaşılır. Sonradan çekilen meges fabrika orijinali gibi düzgün durmaz ( fabrikada sıfır hata ile makineler yapar.)

12
Hoş geldiniz aramıza.. :cy

13
Ses Sistemleri / Ynt: Honda Civic Orginal Hoparlör
« : 21 Mayıs 2016, 22:08:05  »
Ben yine diyorum kendi adıma ben olsam satmazdım. Zaten size getirisi çok önemli olmayacak. Malımı al dedin mi mındar olur derler... adı çıkma olunca size komik rakamlar söyleyeceklerdir. Oradan gelecek paranın derdinize derman olma ihtimali çok zayıf.. Bari elinizdekini yok pahasına kaybetmeyin. En kötü ihtimal ilan verin satış sitelerine ve aklınızdaki rakamı yazın veren olursa satarsınız yoksa kalır o durumda bile siz karlı olursunuz..

14
Otomobiller / Ynt: 2011 Civic Elegance Aracim Satlik
« : 21 Mayıs 2016, 15:11:23  »
 :blm  Hocam hayırdır.? 4 mayıs üye oldunuz ....  20 mayıs aracınızı satıyorsunuz..  :blm   :HH  Bu arada teyp tuÅŸu iÅŸini hallettiniz mi.?  Hayırlı satışlar... 

15
Sohbet / Ynt: Geyik Kafeee
« : 21 Mayıs 2016, 15:06:02  »
 :HH  havalar az daha ısınsın giderim pikniÄŸe çocuklarla araba güneÅŸin altında koyarım rüzgarlıkları da iyicene ısınınca yapıştırırım ohhhh missss    :kn-  salih montaj bantı dediÄŸin bizim bildiÄŸimiz basit kağıt bant deÄŸil mi hani ÅŸu kaportacıların maskelemede kullandığı

Sayfa: [1] 2 3 ... 9